Bangunan Belanda (kini Pejabat Lembaga Air Melaka), No 1, Jalan Kota, Bandar Hilir, Melaka ; Masjid Kampung Hulu, Melaka ; Masjid Melayu Lebuh Acheh dan Rumah No 67, Lebuh Acheh, Georgetown, Pulau Pinang ; Rumah Puan Mendek, 217, Kampung Bukit Kangkar, Jalan Tangkak, Muar, Johor ; Sekolah Tinggi Melaka, Jalan Kota, Melaka [mikrofilem] - 351352 Mohd. Rodzi Abdullah; Mohd. Faizal Talha; Noor Azlida Noordin; Nor Azlin Yunus; Ghazanee Ghazalee; Karen Jeanette Sta Maria; Shaikh Ahmad Jafni Sk Abdullah; Mohd. Rosli Suffi; Som Chai Eh Suk; Azam Mohamad; Amani Azhari; Norlina Hassan; et al.
Kajian Lukisan Terukur (Jabatan Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 1992-95