SUHAKAM after 5 years : state of human rights in Malaysia - Nagarajan, S.; Persatuan Pendidikan dan Penyelidikan Untuk Pengguna Malaysia (Petaling Jaya, Selangor : Education and Research Association for Consumers, 2006)
32