Design of displacement transition mechanisms from pilot input to swashplate and tail rotor of helicopter - 184012 Mohd. Ferdaus Abbas Ali; Mohd. Shariff Ammoo; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008