Pascasidang Seminar Pendidikan Kejuruteraan dan Alam Bina 2007 : melahirkan modal insan yang cemerlang - Seminar Pendidikan Kejuruteraan dan Alam Bina (2007 : Bangi, Selangor); Riza Atiq Abdullah O. K. Rahmat; Universiti Kebangsaan Malaysia. Fakulti Kejuruteraan (Bangi, Selangor : Fakulti Kejuruteraan, Universiti Kebangsaan Malaysia, 2008)
18