Kesan pH dan komposisi fasa bergerak ke atas penahanan sebatian fenilarsonik menggunakan kromatografi cecair prestasi tinggi (HPLCC) fasa terbalik-pasangan ion - 186882 Ong, Mei Yen (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001