Processing and evaluation of high intergrity ductile iron vertical casting for automotive application - 337513 Alias Mohd. Saman; Hasbullah Idris, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2006)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan Mekanikal (Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006