Sustainable maintenance of navigation channel - 187259 Oladokun Sulaiman Olanrewaju; Ab. Saman Abd. Kader (2006)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal Teknologi Marin)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006