Penelektrosaduran logam nikel ke atas grid aloi plumbum antimoni - 187516 Norafiza M. Noh (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001