Manusia dari sudut Islam : ceramah bina sahsiah pada 10hb Jun 1993 / [kasetvideo] - 368555 Sulaiman Yasin; Universiti Teknologi Malaysia. Pusat Perkhidmatan Kemasyarakatan (Sekudai : Pusat Perkhidmatan Masyarakat UTM, 1993)
35