Analisis struktur bagi Rig pengujian struktur sayap [microfilm] - A. Ridzuwan Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001