Pressurised pyrolysis of rice husk - 190695 Nor Azmmi Masripan; Farid Nasir Ani, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2006)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal - Tulen)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2006