Kajian terhadap faktor-faktor yang mempengaruhi keputusan iklan menerusi penggunaan internet [microfilm] - Chin, Tong Seng (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 1999)
Tesis (Sarjana Pengurusan Teknologi) - Universiti Teknologi Malaysia, 1999