Kajian terhadap kesesuaian asrama di Kolej Rahman Putra bagi pelajar jurusan senibina, kampus Universiti Teknologi Malaysia, Skudai, Johor - 190883 Ng, Kok Ong (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Topical Study (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008