Failure analysis of a submersible pump shaft - 193925 J. Kulasegaran Jayabalan; Mohd. Nasir Tamin, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007