Vibration of plates in different mediums - 193885 Low, Chun Yuen; Roslan Abdul Rahman; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007