Inventory rationalisation in RMAF - a case study - 193833 Leong, Angeline Yee Hoong; Awaluddin Mohamed Shaharoun, supervisor; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal -Teknologi Pembuatan Termaju)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007