Optimization of machine tool structure design - 193656 Rohaizat Omar; Nazri Kamsah; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007