An experimental and field study of cavitation detection in pump - 464504 Tan, Chek Zin; Mohd. Salman Leong, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007