[Kertas kerja] Seminar Kebangsaan Menilai Kecekapan Penyelidikan IRPA Dalam Rancangan Malaysia Kelima (Sains Sosial), 25 & 26 November, 1991 di Universiti Utara Malaysia, Sintok, Kedah Darulaman - Seminar Kebangsaan Menilai Pencapaian Penyelidikan IRPA Dalam Rancangan Malaysia Ke-5 Sektor Perindustrian (1991 : Universiti Utara Malaysia); Malaysia. Kementerian Sains, Teknologi dan Alam Sekitar; Universiti Utara Malaysia (1991)
32