Tandas awam : masalah-masalah dan cadangan memperbaikinya [microfilm] - Amiza Buanie (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002