A preliminary design of a surface to surface missile - 488176 Mohd. Iskandar Mohd. Faizi; Md. Nizam Dahalan; Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (2008)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal - Aeronautik)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008