Penggunaan elektrod past karbon dalam teknik voltammetri bagi penentuan 2-merkaptobenzothiazol - 195065 Norhainy Aman (Skudai Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002