Design and development of a new symmetrical wobble plate compressor for air coditioning system - 196691 Mohd. Suffian Misaran @ Misran; Md. Nor Musa; Universiti Teknologi Malaysia. Fakulti Kejuruteraan Mekanikal (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2007)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Mekanikal)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2007