Maintenance consideration in slope design - Ahmad Sayufei Zainuddin, 1970-; Muhd. Zaimi Abd. Majid, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008