Highway interchange simulation - Rafeg Ali Mohamed Balrwin, 1978-; Abdul Kadir Marsono; Masine Md. Tap, supervisor; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Thesis (Sarjana Sains (Pengurusan Pembinaan)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008