Penggunaan kaedah pengajaran dikalangan guru-guru teknologi binaan bangunan di beberapa sekolah menengah teknik di Negeri Melaka dan Johor [microfilm] - Ramlan Hassan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Teknologi Serta Pendidikan (Kejuruteraan Awam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002