Perlaksanaan program Persatuan Mahasiswa Islam Universiti Teknologi Malaysia (Tahun 1998-2000) : kajian terhadap persepsi warga kolej dalam kampus UTM [microfilm] - Fatimah Muhammad Razaki (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Pengajian Islam)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002