Merekabentuk prototaip crossbow untuk Grup Gerak Khas (GGK) [microfilm] - Mazlan A. Majid (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan (Mekanikal) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002