Hubungan antara kandungan lembapan optimum dan ketumpatan kering maksimum bagi ujian pemadatan dengan had atterberg [microfilm] - Teo, Freddy Mau Ping (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Kejuruteraan Awam) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002