Analisis asid lemak tulen dengan kaedah terbitan menggunakan reagen pewarna rhodamine B - 205542 Siti Patonah Haiyon (Skudai : Universti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002