Pembangunan semula Brooke's Dockyard melalui pendekatan 'adaptive-reuse' untuk cadangan "Brooke's maritime living museum", Kuching Sarawak - 423261 Dasyarina Sarilah Daud (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2004)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2004