Tanam semula komersil : satu langkah penyelesaian kepada masalah sektor pekebun kecil : kes kajian : TSK JHEOA (Asli) Sayong Pinang, Kota Tinggi [microfilm] - Ainur Zaireen Zainudin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2001)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Pentadbiran dan Pembangunan Tanah)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2001