Sintesis dan pencirian oksida logam alkali bumi berluas permukaan tinggi CaO - 210684 Yusniza Taib (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002