Kajian terhadap aplikasi gondola dan perancah di dalam pembinaan bangunan bertingkat - 211288 Nurul Farhana Ahmad Tarmizi (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Project Paper (Sarjana Muda Ukur Bahan ) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008