Kesan mangkin serium (IV) oksida, (CeO2) ke atas prestasi elektrod katod bagi bateri asid plumbum - 211759 Hernani Abdullah (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002