Physical flood modelling evaluation of river meandering channel in tidal effected reach - Mohd. Fauzi Mohamad, 1959-; Norhan Abd. Rahman, supervisor; Abd. Jalil Hassan; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Hidrologi dan Sumber Air)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008