The relationship of bitumen content, aggregate surface area, and extraction time using asphalt ignition furnace - 212026 Tran Trang Nhat; Abdul Aziz Chik; Mohd. Rosli Hainin; Fakulti Kejuruteraan Awam (2008)
Thesis (Sarjana Kejuruteraan (Awam - Pengangkutan dan Jalanraya)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008