Pasar Payang : lambang kepada budaya dan warisan setempat - 170702 Mohd. Faizal Mamat @ Rahmat (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2005)
Project Paper (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2005