Pemisahan pestisid organofosforus dengan kaedah kromatografi rerambut elektrokinetik misel (MEKC) - 212720 Heong, Chee Yin (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002