Kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna /

Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002

Bibliographic Details
Main Author: 212833 Mohamad Raizul Zainalibdin
Format:
Language:may
Published: Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002
Subjects:
_version_ 1796686737973444608
author 212833 Mohamad Raizul Zainalibdin
author_facet 212833 Mohamad Raizul Zainalibdin
author_sort 212833 Mohamad Raizul Zainalibdin
collection OCEAN
description Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002
first_indexed 2024-03-04T22:46:10Z
format
id KOHA-OAI-TEST:205654
institution Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN
language may
last_indexed 2024-03-04T22:46:10Z
publishDate 2002
publisher Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,
record_format dspace
spelling KOHA-OAI-TEST:2056542020-12-19T17:05:54ZKaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna / 212833 Mohamad Raizul Zainalibdin Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,2002mayProject Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 200250FSLVegetablesFood industry and trade
spellingShingle Vegetables
Food industry and trade
212833 Mohamad Raizul Zainalibdin
Kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna /
title Kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna /
title_full Kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna /
title_fullStr Kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna /
title_full_unstemmed Kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna /
title_short Kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna /
title_sort kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna
topic Vegetables
Food industry and trade
work_keys_str_mv AT 212833mohamadraizulzainalibdin kaedahpenentuanpemerangandalamsayuranberwarna