Kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna /
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002
Main Author: | |
---|---|
Format: | |
Language: | may |
Published: |
Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,
2002
|
Subjects: |
_version_ | 1796686737973444608 |
---|---|
author | 212833 Mohamad Raizul Zainalibdin |
author_facet | 212833 Mohamad Raizul Zainalibdin |
author_sort | 212833 Mohamad Raizul Zainalibdin |
collection | OCEAN |
description | Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002 |
first_indexed | 2024-03-04T22:46:10Z |
format | |
id | KOHA-OAI-TEST:205654 |
institution | Universiti Teknologi Malaysia - OCEAN |
language | may |
last_indexed | 2024-03-04T22:46:10Z |
publishDate | 2002 |
publisher | Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, |
record_format | dspace |
spelling | KOHA-OAI-TEST:2056542020-12-19T17:05:54ZKaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna / 212833 Mohamad Raizul Zainalibdin Skudai : Universiti Teknologi Malaysia,2002mayProject Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 200250FSLVegetablesFood industry and trade |
spellingShingle | Vegetables Food industry and trade 212833 Mohamad Raizul Zainalibdin Kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna / |
title | Kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna / |
title_full | Kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna / |
title_fullStr | Kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna / |
title_full_unstemmed | Kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna / |
title_short | Kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna / |
title_sort | kaedah penentuan pemerangan dalam sayuran berwarna |
topic | Vegetables Food industry and trade |
work_keys_str_mv | AT 212833mohamadraizulzainalibdin kaedahpenentuanpemerangandalamsayuranberwarna |