Membekal, menghantar, memasang dan mengesahkan peralatan dapur, perkhidmatan LPG, Hud dapur mesin penyejuk air dan sistem penghantaran air untuk Kampung Kempas 6 (Kempas), Sekudai, Johor ; Membekal, menghantar, memasang, menguji dan mentauliahkan sistem infrastruktur telefon untuk Kampung 6 (Kempas), UTM, Sekudai, Johor ; Supply, delivery, installation, testing and commissioning of electrical infrastructural works (Phase 3A) for Universiti Teknologi Malaysia ; Supply, delivery, installation, testing and commissioning of TV Studio lighting equipment, fitting, accessories for TV engineering laboratory Fakulti Kejuruteraan Elektrik, Universiti Teknologi Malaysia, Sekudai, Johor ; Supply. delivery, installation, testing and commissioning of uninterruptible power supply (UPS) for Institut Sains Komputer, Universiti Teknologi Malaysia, Sekudai, Johor [mikrofilem] - Universiti Teknologi Malaysia. Pejabat Pengarah Kerja; Farima Sdn. Bhd.; Farina Sdn. Bhd.; Kuasatek (Malaysia) Sdn Bhd; Cygal Sdn. Bhd; Syarikat Letrik Superlight Sdn Bhd; Teck Woh Electrical Engineering (Sekudai : UTM, 1993)
PSZJBL