Cadangan pusat kebudayaan masyarakat Portugis, Melaka - 296416 Alif Abrar Mohamed Rosli; Wan Ahmad Mohd. Zakri Wan Abdullah, supervisor; Fakulti Alam Bina (2008)
Project Paper (Sarjana Muda (Senibina)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008