Teks ucapan perasmian simposium kebangsaan ke2 sains komputer oleh Naib Canselor Universuiti Teknologi Malaysia di Dewan Besar UTM, Jalan Semarak, Kuala Lumpur pada 4 April, 1992 - Muhammad Ridzuan Mohd. Salleh, Datuk Prof. Dr.; Simposium Kebangsaan Sains Komputer (2 : 1992 : UTM, Kuala Lumpur)
99