Analisis logam berat dalam air larut lesap menggunakan teknik spektroskopi serapan atom (AAS) - 200275 Mohd. Nazri Omar (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002