Penyediaan magnesium oksida berluas permukaan tinggi dan penciriannya menggunakan teknik pembelauan sinar-X dan spektroskopi resonans magnet nukleus - 225946 Lee, Min Yee (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002