Kaedah peringkatan pemendapan bagi menentukan taburan jisim molekul polistirena - 226117 Chong, Puy Teng (Skudai n: universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002