Pemalar perceraian asid, K, sebagai indeks pemerangan bagi jus buah-buahan berasid - 226389 Ahmad Maulana Mohamed Jadit (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industri)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002