Penyediaan sel fotoelektokimia berasaskan TiO2 yang dipekakan - 226415 Mohd. Fairul Izhar Mohd. Zain (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains Dan Komputer Serta Pendidikan (Kimia)) - Universiti Teknologi Malaysia, 2002