Ciri-ciri rekabentuk bangunana pejabat yang tidak responsif terhadap iklim di Malaysia : kajian kes pejabat pentadbiran UTM Skudai dan Menara Kastam Larkin, Johor - 227973 Ahmad Hafiz Rozlan (Skudai : Universiti Teknologi Malaysia, 2008)
Topical Study (Sarjana Muda Senibina) - Universiti Teknologi Malaysia, 2008