Pengasingan dan pengenalpastian komponen kimia daripada Cinnamomum iners dan minyak pati zingiber officinale - 227114 Khoo, Choon Wee (Skluidai : Universiti Teknologi Malaysia, 2002)
Project Paper (Sarjana Muda Sains (Kimia Industrui)) - Universiti Teknology Malaysia, 2002